Alley-oop #172: Jamal tragédiája, Steph rekordja

 • 1:07:36
 • 2021.04.14.
 • 65.3M
 • Explicit Content
Download

Szaniszló Csaba és Tőrös Balázs az Alley-oop Extra aktuális adásában ezekkel a témákkal foglalkozik az NBA mindennapjaiból.

Power Rankings: ATL, BKN, LAC, PHO, UTA. Mi lesz a Nuggets sorsa Murray sérülése után? Curry a legeredményesebb Warrior. Testet cseréltünk LeBronnal.

Minden második hétben mailbag podcasttel jelentkezünk, az adás gerincét most is ti adtátok. Itt tudtok témákat bedobni!

1 comment

 1. Hetesi Krisztián szerint:

  Sziasztok!
  A Lebronos 1v1-es kérdést én teljesen más irányból közelítettem meg, és pont az ellenkező eredményre jutottam. Alapvetően 1v1-ben ugye a fizikalitasra sokkal jobban előtérbe kerül, mint a kosárlabda IQ, mivel néhány támadás, vagy védekezés mozdulata korlátozódik.
  Az én paramtereim: 30 éves, 183 cm magas vagyok, régebben vékony, most mar túlsúlyos, 100 kg, emiatt nagyon belassultam. A wingspanem T-Rex szerű, 180 cm körül van csak.
  Amennyiben lebron testében én támadnék, véleményem szerint 10/10x egy leutessel elmennék a saját testem mellett, és zsakolnek, hiába Lebron agya, egy kamionnal ő se tud gyorsulni. Annyi kosár iq-m szerintem van, hogy ne vezessem a saját törpe testembe a labdát.
  Amikor ő támad, maximum a palánk alatt lenne lehetősége pontot szerezni ellenem, mivel sokkal alacsonyabb nálam, és lassú. Lebron testével fél méterrel magasabbra érek fel a kezemmel, ezt ne felejtsük el. Nem látom magam előtt, hogy hogy jutna be palánk alá az alulmeretezett túlsúlyos testemmel. Sosem voltam jó védő, de aki ennyivel alacsonyabb volt nálam, egyszerűen nem tudott soha megverni 1v1-ben, pláne ha még be is van lassulva brutális módon. Talán ha a 3 pontos vonaltol folyamat háttal probalna betolni dagadt testemmel, lenne esélye pontot dobni, de kizartnak tartom hogy legyen esélye. Amúgy 3v3 vagy 5v5 játékban szerintem alázna már, de 1v1-ben szerintem esélytelen lenne számára a játék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to top